Applemusic.Best

Latest lyrics and music news

Lirik Lagu Via Vallen – Sepuro

Lirik Lagu Via Vallen - Sepuro Release year: 29 Oktober 2017
Artist: Via Vallen
Tittle: Sepuro
Country: Indonesia
Album: Single 2017
Status:
Genre: Dangdut

Lirik Lagu Via Vallen – Sepuro

gelone ati amung iso getuni
kelingan anggonku mutusi
kadung tak lakoni sabarmu leh ngenteni
balesanku sing ra ngerteni
tumetes banyu moto sing ngalir ning pipimu
naliko aku milih lungo
kabar sing tak percoyo crito sing ora nyoto
putusanku sing kok getuni
sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
www.lirik31.com
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandingan awakmu
loro getun iki aku terimo
masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro
masio nyandhing wis ora biso
sepuro aku njaluk sepuro
wis nglarani atimu
www.lirik31.com
sepuro masio wis ora biso
tansah sesandhingan awakmu
loro getun iki aku terimo masio tansah tumetes banyu moto
siji sing tak jaluk amung sepuro masio nyandhing wis ora biso
sepuro aku njaluk sepuro wis nglarani atimu
sepuro masio wis ora biso tansah sesandhingan awakmu

Baca Juga: Via Vallen – Semar Mesem

| Hang/Rom:Klyrics |
Updated: October 29, 2017 — 3:32 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Applemusic.Best © 2020 Frontier Theme