Applemusic.Best

Latest lyrics and music news

Lirik Lagu Via Vallen – Pikir Keri

Lirik Lagu Via Vallen - Pikir Keri Release year: 01 November 2017
Artist: Via Vallen
Tittle: Pikir Keri
Country: Indonesia
Album: Single 2017
Status:
Genre: Dangdut

Lirik Lagu Via Vallen – Pikir Keri

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan nek ora tetep syukuran
Piker keri, piker keri
Ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
www.lirik31.com
Ra sah kakean alasan
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
Abot dirasakne ra kuat dibecakne
Rasah dipiker mbok mikir sing liyane
Tresnoku sing gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending cicil motor podo podo mumete
Nanging ono asile ketimbang mikir kowe

Baca Juga: Via Vallen : Inginnya Hatiku

Piker keri, piker keri
Ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
www.lirik31.com
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri
Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alasan

| Hang/Rom:Klyrics |
Updated: November 1, 2017 — 3:02 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Applemusic.Best © 2020 Frontier Theme