Applemusic.Best

Latest lyrics and music news

Lirik Lagu Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Release year: 02 November 2017
Artist: Nella Kharisma
Tittle: Getun Masa Lalu
Country: Indonesia
Album: Single 2017
Status:
Genre: Dangdut

Lirik Lagu Nella Kharisma – Getun Masa Lalu

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu
rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan
saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo
pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe
yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati
ora bakal tak tinggalke, njajal mbok titeni wae
omonganku iki bener, mugo wae ora minger
opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau
opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu
rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan
nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo
mergane bodimu nonjok, bojoku tak tinggal lungo
pancen atiku ra urus, kepincut obrakan gembus
gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus
getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep
kabeh bajur tak lakoni, senajan mbiyen ati ngarep
getunku soyo tenanan yen aku nyawang dirimu
sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku
katamu aku eroh sliramu
www.lirik31.com
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu
rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan
saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo
pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran
dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan
saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada
mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso

Baca Juga: Nella Kharisma – Cie Cie

sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran
lha kok atiku ser-seran, nyawang kowe sing menawan
saiki piye carane, aku oleh pin bbmne
yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc
lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan
jebul malah gur -ddc, yo tak tonpo kasuyatan
mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan
karo aku sing ra mutu, arep bali nang awakmu
saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo
aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah
yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase
mending aku joget wae, golek lc sak ngenene
katamu aku eroh sliramu
www.lirik31.com
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu
rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan
katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu
rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan
saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo

| Lirik:www.lirik31.com |
Updated: November 2, 2017 — 3:04 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Applemusic.Best © 2020 Frontier Theme